Αρνητικό το τελικό τρίτο δείγμα της στρατιωτικού

Τελείωσε η περιπέτεια για στρατιωτικό που υπηρετεί στο νησί μας αλλά και για τον σύζυγο της, που συνυπηρετούν σε μονάδα της 96 ΑΔΤΕ, καθώς το τρίτο και τελευταίο δείγμα που ελήφθη και από τους δύο απεδείχθη αρνητικό.
Ως γνωστόν η  νεαρή στρατιωτικός που υπηρετεί σε μονάδα του νησιού μας και η οποία μετέβη πριν 6 μέρες στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις βρέθηκε στον προληπτικό έλεγχο θετική στο νέο κορωνοϊό. Η ίδια ενημέρωσε τη μονάδα της στη Χίο -υπηρετεί σε Κέντρο Ψυχαγωγίας (ΚΨΜ)- ώστε να παρθούν δείγματα από συναδέλφους της που είχε έρθει σε επαφή.
Όμως ταυτόχρονα, έκανε τεστ και σε ιδιωτικό εργαστήριο που την έβγαλε αρνητική στην covid 19 κι έτσι ακολούθησε και τρίτο τεστ ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονταν την Δευτέρα αλλά βγήκαν πριν από λίγο και ήταν αρνητικά και για την ίδια και για τον σύζυγο της.Έτσι έληξε και ο… συναγερμός στην 96 ΑΔΤΕ, που πάντως τηρούνται με μεγάλη αυστηρότητα όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

alithia
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά