Σύρραξη Βουλευτών στο Υπουργείο Άμυνας για τον Έβρο!Πρωτοφανείς εικόνες και υψηλοί τόνοι σημάδεψαν την συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής η οποία έγινε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Γράφει ο Κώστας Αττίας
Με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για επικοινωνιακό σώου και την κυβέρνηση δια των Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας να καταγγέλλει όσους επενδύουν στην σπέκουλα και τα fake news ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των Βουλευτών για τα ελληνοτουρκικά.
Νίκος Παναγιωτόπουλος και Νίκος Δένδιας διέψευσαν κατηγορηματικά πως οι Τούρκοι πάτησαν ελληνικό έδαφος και μίλησαν για ενόχληση της Τουρκίας από την κατασκευή του φράχτη στα σύνορα. Όπως είπε ο Νίκος Δένδιας η Τουρκία ζήτησε ενημέρωση αλλά αυτό της το αρνήθηκε η Ελλάδα λέγοντας πως οι εργασίες γίνονται σε ελληνικό έδαφος. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συμπλήρωσε πως δεν πάτησαν σε ελληνικό έδαφος οι Τούρκοι και τόνισε πως δεν υπήρξε το παραμικρό στην περιοχή « Μελισσοκομείο » αλλά πως οι Τούρκοι ζήτησαν να ενημερωθούν για εργασίες αποψίλωσης που έκανε η Ελλάδα για την κατασκευή του φράχτη στην περιοχή των Φερών.
Σε υψηλούς τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως η συζήτηση με τις κάμερες παρούσες έμοιαζε με σώου για την κυβέρνηση κάτι που αρνήθηκε ο προεδρεύων Κώστας Γκιουλέκας. Σφοδρή ήταν η αντίδραση και του Ανδρέα Λοβέρδου για την παρουσία των καμερών.
Από την πλευρά του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ διαβεβαίωσε τους πάντες πως οι ¨Ένοπλες Δυνάμεις θα κάνουν το χρέος τους αν απειληθούμε.
Η εικόνα πάντως που βγήκε προς τα έξω σίγουρα δεν προσφέρει στα συμφέροντα της χώρας καθώς δείχνει πως οι εσωτερικές τριβές είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.
usay.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά