Αύριο η εκδίκαση στο ΣτΕ ειδικού επιδόματος στελεχών Υπηρεσίας Γραφειου


Σύμφωνα με πληροφορίες μας αύριο 1η Ιουνίου εκδικάζει το ΣτΕ το αίτημα προσφυγόντων στελεχών  ΕΔ Υπηρεσίας Γραφείου για το ειδικό επίδομα μετά από πολλές αναβολές.

Να θυμίσουμε ότι το ειδικό επίδομα το παίρνουν τα Σώματα Ασφαλείας ενώ δεν δίνεται σε στελέχη ΕΔ.

Κανονικά θα πρέπει να δικαιωθούν και οι πληροφορίες μας επίσης λένε ότι μάλλον θα πάρουν αναδρομικά αν κερδίσουν τη θετική αποφάση του ΣτΕ .
Πάντως το να υπάρξει μόνιμο μηνιαίο επίδομα είναι μακρινό όνειρο καθώς το  Υπουργείο Οικονομικών και με υπόψιν τις συνθήκες αυτές που περνάει οικονομικά η Ελλάδα δεν προτίθεται μέχρι στιγμής να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια .

Τέλος να σας θυμίσουμε ότι ήδη στρατιωτικοί, σε ατομικό επίπεδο,  έχουν πάει σε Δικαστήρια (όχι στο ΣτΕ)΅για την ίδια υπόθεση που θα δικαιωθούν από αυτά όπως μας ενημέρωσαν.
ΝΕΌΤΕΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΠΉΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά