8ΗΕΕ: Γκρίνια γιατί δίνονται και σε αυτούς που δεν τα δικαιούνται








Όπως μας ενημερώνουν τα στελέχη που πήραν μέρος στις Καστανιές του Έβρου άρχισαν να μπαίνουν τα χρήματα - δώρο στους λογαριασμούς.

Άρχισαν όμως μαζί και οι γκρίνιες για το ποιος τα παίρνει και ποιος όχι . Στα social media έχει αρχίσει ο διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ τους.

Οι ερωτήσεις που υπάρχουν είναι αν τα παίρνουν όλοι στον Έβρο, αν τα παίρνουν μόνο όσοι πήγαν από την υπόλοιπη χώρα, ποιος φύλαγε , ποιος δε φύλαγε.

Το πιο σημαντικό όμως της υπόθεσης είναι ότι πήραν το ξεχωριστό αυτό δώρο του ΥΠΕΘΑ στελέχη που δεν πήγαν καν στον Έβρο και απλώς κάθονταν στα γραφεία της Αθήνας .

Το έμαθαν αυτό όσοι τελικά βαρούσαν 20ωρα υπηρεσιών σε καθημερινή βάση και γίνεται ¨πόλεμος¨ μεταξύ στρατιωτικών.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά