Στην Ξάνθη από τις 10 το πρωί σήμερα, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας

Το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης παρέδωσε στην ΠτΔ ο Δήμαρχος Ξάνθης, ανακηρύσσοντάς την σε Επίτιμη Δημότη

Κ. Σακελλαροπούλου: “Αισθάνομαι υπερήφανη για τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι Θρακιώτες το θέμα του Κορονοϊού, αλλά και την ένταση στον Έβρο

Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος
  Στην Ξάνθη βρίσκεται από τις 10 το πρωί σήμερα, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου κατέθεσε στεφάνι στην Πλατεία Ελευθερίας στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε περπατώντας από την 28ης Οκτωβρίου στο Δημαρχείο, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη, τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου, τον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο, τους Βουλευτές Σ. Τσιλιγγίρη και Μ. Μπουρχάν, τους Αντιπεριφερειάρχες Δ. Γαλανόπουλο και Ν. Ευφραιμίδη, όπου την υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ι. Μπούτο και την Γενική Γραμματέα Σ. Ψωμά.
  Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης απέδωσε το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακηρύσσοντάς την σε Επίτιμη Δημότη, παρουσία των Δημάρχων Αβδήρων, Τοπείρου, Μύκης αλλά και Αρχηγών των Παρατάξεων του ΔΣ Ξάνθης, καλωσορίζοντάς την και ευχαριστώντας την που τήρησε την υπόσχεσή της για την επίσκεψη αυτή, ενώ η κυρία Σακελλαροπούλου, μιλώντας στους παρευρισκόμενους, δήλωσε πως η Θράκη γενικότερα ήταν και πρέπει να συνεχίσει να είναι παράδειγμα ισονομίας και ισοπολιτείας, όπου ως τόπος πολυπολιτισμικός, έχει συμπολίτες με διαφορετικές θρησκείες οι οποίοι συνυπάρχουν ειρηνικά και εργάζονται για την κοινή πρόοδο, ενώ όπως τόνισε, είναι υπερήφανη για τους Θρακιώτες και για τον τρόπο που λειτούργησαν, τόσο στην τήρηση των μέτρων για τον Κορονοϊό όσο και στις προκλήσεις που σημειώθηκαν από πλευράς της Τουρκίας στο μεταναστευτικό, στην περιοχή του Έβρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως εντός της αίθουσας ήταν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης.
  Λίγα λεπτά αργότερα, υπήρξε συνάντηση του Δημάρχου Ξάνθης με την ΠτΔ στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ενώ εξερχόμενη από το Δημαρχείο, η κυρία Σακελλαροπούλου χαιρέτησε τους θαμώνες των καφέ στην Κεντρική Πλατεία, αλλά και τους Ξανθιώτες που βρέθηκαν εκεί και στη συνέχεια κατευθύνθηκε -όπως το πρόγραμμα της επισκέψεώς της ανέφερε- στην Γλαύκη.

fonitisxanthis
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά