Η μείωση των μορίων του προσωπικού που υπηρετεί στη ΜΥ FOB Aktion είναι αποτέλεσμα της οργανωτικής μεταβολής της Μονάδας





Απάντηση Παναγιωτόπουλου για τις «Αδικίες στη μοριοδότηση στρατιωτικών υπηρετούντων σε μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αιτωλοακαρνανία»:


Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι βουλευτές κ.κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και  Βασίλης Κεγκέρογλου με θέμα «Αδικίες στη μοριοδότηση στρατιωτικών υπηρετούντων σε μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αιτωλοακαρνανία», σας γνωρίζονται τα ακόλουθα:
Η μοριοδότηση των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας αναλύεται σε παράρτημα,  της από 6 Φεβρουαρίου 2018 Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας υπό στοιχεία.Φ.411/1/294483/Σ.797/6 Φεβ 18 (Β' 468), που φέρει βαθμό ασφαλείας «Απόρρητο».
Η μείωση των μορίων του προσωπικού που υπηρετεί στη ΜΥ FOB Aktion είναι αποτέλεσμα της οργανωτικής μεταβολής της Μονάδας, η οποία έλαβε χώρα μετά την έκδοση της ως άνω Υπουργικής Απόφασης, με αποτέλεσμα να μην περιγράφεται στο ανωτέρω παράρτημα και κατά συνέπεια να μην μοριοδοτείται ανάλογα. Στην παρούσα φάση εξετάζεται η τροποποίησή της, σε συνεργασία με το ΓΕΑ, προκειμένου να επιλυθεί με τον βέλτιστο δυνατό  τρόπο  το πρόβλημα μοριοδότησης της υπόψη Μονάδας.
Επίσης, το προσωπικό που υπηρετεί στο Κλιμάκιο Αγρίνιου λαμβάνει μοριοδότηση ίδια με αυτή της Μονάδας υπαγωγής (116ΠΜ) και συνεπώς δεν υφίσταται πρόβλημα μοριοδότησης των στελεχών που υπηρετούν σε αυτό.

  
Τέλος σας γνωρίζεται ότι, από την τροποποίηση των οργανωτικών στοιχείων των υπόψη Μονάδων και μέχρι σήμερα, έχει υποβληθεί μόνο μία (1) αναφορά με ένσταση επί της μοριοδότησης των στελεχών που υπηρετούν σε αυτές.

 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά