DEFEA_Defence Exhibition Athens - μεταφέρεται για τις 11-13 Μαΐου 2021

Λόγω της εξάπλωσης του COVID-19 σε ολόκληρο τον πλανήτη, σας ενημερώνουμε ότι η Έκθεση DEFEA – Defence Exhibition Athens, που ήταν προγραμματισμένη στην Αθήνα στις 22-24 Ιουνίου 2020, μεταφέρθηκε για τις 11-13 Μαΐου 2021.
Παρόλο που η DEFEA δεν είχε υποστεί καμία αλλαγή όσον αφορά το ενδιαφέρον και τις συμμετοχές, πιστεύουμε ότι οι ανησυχίες και οι δυσκολίες των επισκεπτών και των εταιρειών να ταξιδέψουν θα επηρεάσουν τη συνολική ποιότητα της έκθεσης.
Ως εκ τούτου, οι διοργανωτές της DEFEA, σε συμφωνία με το Ελληνικό Υπουργείο Άμυνας και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ), έλαβαν την απόφαση να μεταφερθεί η DEFEA από τον Ιούνιο του 2020 σε νέες ημερομηνίες τον Μάιο του 2021 και συγκεκριμένα στις 11-13 Μαΐου 2021. 
Πιστεύουμε ότι η ανάληψη δράσης αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητη προς όφελος των εκθετών, των επισκεπτών και της ίδιας της έκθεσης.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την διοργάνωση του Μαΐου 2021 θα είναι διαθέσιμες σύντομά μέσα από την ιστοσελίδα της έκθεσης.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας σε αυτή την άνευ προηγουμένου κατάσταση.

Θερμούς χαιρετισμούς και ευχές για προσωπική υγεία
Οι διοργανωτές της DEFEA

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά