Έκφραση Συλλυπητηρίων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Έφυγε σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, τα ξημερώματα από κοντά μας σε ηλικία 46 χρονών ο  Ανθυπασπιστής (ΤΧ) Κ.Μ που υπηρετούσε στο  316 ΣΠΤΧ του Στρατού Ξηράς στην πόλη της Ξάνθης.  Ο συνάδελφος μας κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του διακρίθηκε για το ήθος, την ευγένεια, τον επαγγελματισμό και την καλοσύνη του.
 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), τον αποχαιρετούν με αισθήματα  βαθιάς  θλίψης και οδύνης εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στους συναδέλφους και στους φίλους του, ευχόμενοι να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ο Πανάγαθος Θεός ας απαλύνει τον πόνο τους.
Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ συνάδελφε.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     
Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
  
Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά