Δεν υπάρχει δολιοφθορά στα καύσιμα της ΠΑ λέει ο Παναγιωτόπουλος



Η απάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την περίπτωση δολιοφθοράς στα καύσιμα της ΠΑ:

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με θέμα «Νοθευμένο καύσιμο αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία», σας γνωρίζω, τα ακόλουθα:
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες ανεφοδιασμού τεσσάρων (4) αεροσκαφών και ενός (1) ελικοπτέρου με ακατάλληλο καύσιμο, περιστατικό που έλαβε χώρα την 29η  προς 30η  Ιανουαρίου 2020. Από το πόρισμα της διενεργηθείσας ΕΔΕ, προέκυψε ότι στα εν λόγω πτητικά μέσα πραγματοποιήθηκε τροφοδοσία καυσίμου από δεξαμενή στην οποία διαπιστώθηκε πρόβλημα του συστήματος αποστράγγισης, με αποτέλεσμα να αντληθεί και ποσότητα νερού από τη δεξαμενή.  Τέλος, επισημαίνεται ότι από τη διερεύνηση του περιστατικού στο πλαίσιο της ΕΔΕ δεν προέκυψαν στοιχεία ή ενδείξεις δολιοφθοράς.

 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά