Π.Ο.Ε.Σ. προς ΑΝΥΕ και ΑΑΥΕ: Αναστείλετε τη λειτουργία σας για τους συναδέλφους ευπαθών ομάδων

Π.Ο.Ε.Σ. προς ΑΝΥΕ και ΑΑΥΕ: Αναστείλετε τη λειτουργία σας για τους συναδέλφους ευπαθών ομάδων
ΘΕΜΑ : Μέτρα Πρόληψης για τους Συναδέλφους Ευπαθών Ομάδων και ΑΥΕ
Αξιότιμοι κοι Αρχηγοί.
Η Ανωτάτη Στρατού Υγειονομική Επιτροπή  (ΑΣΥΕ) ήδη ενημέρωσε τηλεφωνικώς όλα τα στελέχη που το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα όφειλαν να παρουσιαστούν ενώπιόν της, με τη λήξη της μακράς αναρρωτικής αδείας που έλαβαν, προκειμένου εξεταστούν για επανάκριση και νέα διάγνωση, ότι η συνεδριάσεις της ανεστάλησαν μέχρι και την 26.4.2020.
Ωστόσο, κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί μέχρις στιγμής με τις αντίστοιχες Επιτροπές του Ναυτικού (ΑΝΥΕ) και της Αεροπορίας (ΑΑΥΕ), με αποτέλεσμα τα στελέχη που οφείλουν να μετακινηθούν ακόμη και την ερχόμενη Δευτέρα (23.3.2020), αφ΄ ενός να βρίσκουν πρόβλημα στη μετακίνησή τους, εξαιτίας περιστολής/περικοπής δρομολογίων των μέσων μεταφοράς και αφ΄ ετέρου να μη γνωρίζουν τί πρέπει να πράξουν, ευρισκόμενοι  σε σύγχυση και αγωνία.
Κατόπιν τούτων παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας και ανακοίνωση οφειλομένων ενεργειών τόσο από την Υπηρεσία, όσο και από τα ενδιαφερόμενα στελέχη.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά