519 άτομα στα νησιά το τελευταίο 24ωρο – Μηδενικές ροές από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας

prosfiges2-750x396

Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου την Κυριακή και την καθαρή Δευτέρα 1 και 2 Μαρτίου πέρασαν 1119 άτομα

Στη διάσωση και περισυλλογή 115 μεταναστών και προσφύγων σε τρία περιστατικά έρευνας καιδιάσωσης, προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος από το πρωί της Δευτέρας 03/03 έως σήμερα το πρωί της Τρίτης 04/03 στελέχη του Λιμενικού διαχειρίστηκαν τρία περιστατικά έρευνας και διάσωσης σε θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου, Λέρου και Κω.

Συγκεκριμένα στη Λέσβο περισυνελέγησαν 47 μετανάστες και πρόσφυγες, στη Λέρο 35 και στην Κω 33.

Το ίδιο διάστημα 404 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν με λέμβους σε 13 διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Αγαθονήσι, Φαρμοκονήσι, Κω, Σύμη και Μεγίστη.

Μηδενικές είναι οι μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές στα νησιά του βορείου Αιγαίου από τα μεσάνυχτα της καθαρής Δευτέρας και έως τις 9 το πρωί σήμερα (Τρίτη 3 Μαρτίου). Σε αυτό συμβάλλουν και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου την Κυριακή και την καθαρή Δευτέρα 1 και 2 Μαρτίου πέρασαν 1119 άτομα.
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά