Σε συνεργασία με την Περιφέρεια τα μηχάνημα του στρατού καθαρίζουν τα ποτάμια της Αργολίδας


Χωματουργικά μηχανήματα και προσωπικό του Σώματος του Στρατού Ξηράς βρίσκεται ήδη στον ποταμό Ίναχο για τον απαραίτητο καθαρισμό των ρεμάτων με σκοπό να συμβάλουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής. Μέχρι σήμερα έχει ήδη καθαριστεί μέρος του χειμάρρου της Πάνιτσας από το ύψος της περιοχής Διπόταμου Ινάχου και τα μηχανήματα κατευθύνονται προς την περιοχή της Ν. Κίου.
* Απελευθερώνουμε από εχθές τόνους λάσπης, φερτά υλικά και απορρίμματα από τις κοίτες τους.
* Κάνουμε προσπάθεια παραμονής των μηχανημάτων για μεγαλύτερο από διάστημα των 5 ημερών που παραχωρήθηκαν σε εμάς προκειμένου να δύναται να καθαριστεί ένα μεγάλο μέρος των ρεμάτων που παρουσιάζουν προβλήματα.
* Θέλω να διαβεβαιώσουμε όλους τους Αργολιδείς ότι είμαστε συνεχώς σε επαγρύπνηση για επικείμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, είμαστε πανέτοιμοι και μεριμνούμε πρώτα για τις ζωές και την υγεία των πολιτών και ύστερα για την προστασία της περιουσίας τους.
* Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και εγώ θεωρούμε βεβαίως υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού για την ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, ώστε να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν καθώς και για τη συνδρομή και την πολύ σημαντική βοήθεια που προσφέρουν αλλά και για την άψογη συνεργασία.

http://www.parapolitikaargolida.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά