Λαμπρή παρέλαση για την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΦΩΤΟ Με μία λαμπρή παρέλαση κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. Στον εορτασμό, στην κορυφαία μέρα της πόλης, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Σημαίες από τη Μάνη, την Κρήτη, το Σούλι και την Κύπρο ήρθαν στα Γιάννινα για να τιμήσουν εκείνους που θυσιάστηκαν ώστε να πέσουν τα οχυρά του Μπιζανίου. Δυναμικό παρόν από τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της πόλης ενώ καταχειροκροτήθηκαν τα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας.
Η παρουσία του κόσμου στην πλατεία και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης ήταν εντυπωσιακή αφού σ΄αυτό βοήθησε και ο πολύ καλός καιρός.
Φωτο από την παρέλαση εδώ
epiruspost
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά