ΠΟΜΕΝΣ: Αναγνώριση της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
           Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
            Την Παρασκευή 21.2.2020 γράφτηκε άλλη μια νίκη, άλλη μια πρωτιά για την Ομοσπονδία μας στην ιστορία του συνδικαλισμού των στρατιωτικών. Ενεργοποιήθηκε, για πρώτη φορά, η είσπραξη μέσω της μισθοδοσίας των συνδρομών των πρωτοβάθμιων Ενώσεων και της Ομοσπονδίας.
          Το γεγονός αυτό αποτελεί μια σημαντική διαδικασία για τη συνδικαλιστική μας εκπροσώπηση και επικυρώνει πανηγυρικά την πλήρη και αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της ΠΟΜΕΝΣ και των Ενώσεων που συμμετέχουν σε αυτήν, ως συνδικαλιστικών εκπροσώπων των εν ενεργεία στρατιωτικών, από όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.
            Η Ομοσπονδία μας κατάφερε να ορίσει το ύψος των συνδρομών στο ελάχιστο ποσό των 18 ευρώ ετησίως, δηλαδή μόλις 1,5 ευρώ μηνιαίως, τη στιγμή που άλλες δευτεροβάθμιες Ομοσπονδίες του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα έχουν πολλαπλάσιες εισφορές για τα μέλη τους.
  Ξέρουμε όμως, ότι στις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που διανύουμε, ακόμη και αυτό το ελάχιστο ποσό επιβαρύνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς των συναδέλφων. Γι αυτό από την πρώτη στιγμή, ως αντιστάθμισμα της συνεισφοράς αυτής, η Ομοσπονδία μας έχει ήδη εξασφαλίσει και συνεχίζει να εξασφαλίζει προνομιακές τιμές και εκπτώσεις για τα μέλη της, ώστε να αντισταθμιστεί η έστω ελάχιστη αυτή επιβάρυνση και κυρίως δείξουμε έμπρακτα το σεβασμό και την αναγνώριση σε όλους εσάς που στηρίζετε τον αγώνα και το έργο της ΠΟΜΕΝΣ.
  Συναδέλφισσα – συνάδελφε,
 Η ΠΟΜΕΝΣ θα είναι πάντα δίπλα σου, για την επίλυση κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζεις. Με το συνεχή αγώνα μας για κάθε ζήτημα που σε απασχολεί προσπαθούμε καθημερινά να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλεις. Η οικονομική συνδρομή σου είναι πολύτιμη, γιατί δυναμώνει την φωνή της ΠΟΜΕΝΣ, τη δική σου φωνή. Μια καινούρια εποχή ξεκίνησε ήδη, για ακόμη πιο δυναμικές και αποτελεσματικές διεκδικήσεις.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά