ΕΑΑΑ: η Ένωση είναι κάθετα αντίθετη σε κάθε περαιτέρω μείωση των στρατιωτικών συντάξεων
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
(ΝΠΔΔ)
Αρ. Ανακ. 001/2020
Αθήνα, 29 Ιαν 2020 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Υπό διαβούλευση Σ/Ν νέου Ασφαλιστικού
Γνωρίζουμε στα Μέλη μας ότι, η Ένωση είναι κάθετα αντίθετη σε κάθε περαιτέρω μείωση των στρατιωτικών συντάξεων, καθώς και σε κάθε άλλη δυσμενή για τους αποστράτους Συναδέλφους διάταξη του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Για το λόγο αυτό, μελετά με τη δέουσα προσοχή κατ' άρθρο το νομοσχέδιο και σε κατάλληλο χρόνο, εντός της τακτής προθεσμίας, θα υποβάλει τις προτάσεις της στο Διαδικτυακό Τόπο Διαβουλεύσεων και θα ενημερώσει αναλυτικά για αυτές, τα Μέλη της.
Τις εν λόγω προτάσεις, έχει αιτηθεί να καταθέσει επίσημα και κατά τη διαδικασία ακρόασης Φορέων στη "Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων" της Βουλής των Ελλήνων.
Εκ της ΕΑΑΑ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά