Επί ταις προλαβούσαις εορταίς…

Επί ταις προλαβούσαις εορταίς…
Κοινοποιήστε

Επί ταις προλαβούσαις εορταίς…

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδος και Επιτηρητικά Φυλάκια της παραμεθορίου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, την 21η Ιανουαρίου ε.ε., για να ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων επί ταις προλαβούσαις εορταίς του αγίου Δωδεκαημέρου και του Νέου Έτους.
Ειδικώτερα ο Σεβασμιώτατος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντού Ορεστιάδος Ταξίαρχου Πασχάλη Συριτούδη. Επίσης συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της XVI Μεραρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο Γεώργιο Διβάρη, επισκέφθηκε το Φυλάκιο Πετράδων, όπου τον υπεδέχθη ο Ταξίαρχος Λύσανδρος Ξηρογιάννης, Διοικητής της 30ής Ταξιαρχίας, το Επιτηρητικό Φυλάκιο 10, όπου τον υπεδέχθη ο Ταξίαρχος Γρηγόριος Μπουντλιάκης, Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας, και το Φυλάκιο Μαρασίων, όπου τον υπεδέχθη ο Συνταγματάρχης Σπυρίδων Σαλίβερος, Διοικητής του 21ου Συντάγματος.
Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία αυτή αφού μίλησε επίκαιρα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας για την αξία του χρόνου, ως δωρεάς του Θεού, και την αξιοποίησή του για την πνευματική αναγέννηση και την πρόοδο μας, τους ευχήθηκε τα δέοντα και διένειμε σε όλους την Καινή Διαθήκη, σε παραλλαγή, προσφορά της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας.

arxon
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά