Η ΛΕΦΕΔ Ν. Χαλκιδικής βραβεύτηκε από την κοινότητα Σάρτης για την συνεισφορά της στην κατάσβεση της φωτιάς του 2018



Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής συμμετείχε στην κοπή πίτας της Ομάδα Πυροπροστασίας Εθελοντών Δήμου Τορώνης (Ο.Π.Ε.Δ.Τ.) ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ την Κυριακή 26/01/2019. 
Κατά την κοπή της βασιλόπιτας της Ο.Π.Ε.Δ.Τ στην Συκιά παραβρέθηκαν οι παρακάτω, ο Διοικητής του Α.Τ Αγίου Νικολάου κ. Κλάψας Φώτιος, ο Αντιδήμαρχος Σιθωνίας κ. Ζήσιος Βασίλειος, ο Πρόεδρος κοινότητας Σάρτης κ. Σπανός Μιχαήλ, μέλη της ομάδας και κάτοικοι της περιοχής.
Ο Πρόεδρος κοινότητας Σάρτης τίμησε με πλακέτες την  Ο.Π.Ε.Δ.Τ ΄΄ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ΄΄ & την ΛΕΦΕΔ Χαλκιδικής για την συμμέτοχη τους και συνεισφορά τους στην κατάσβεση της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στην Σαρτη το 2018
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε Ενημέρωση – Εκπαίδευση από την Λέσχη σε θέματα Πρώτων Βοηθειών – Παλλαϊκής Άμυνας, που περιλάμβανε :
n  Πρώτες Βοήθειες – Τραύματα..
n  Παλλαϊκή Άμυνα – Ενημέρωση κλπ.
n  Διαβιβάσεις.
n  Ενημέρωση για τον βασικό ατομικό οπλισμό του ΕΣ.
Η Λέσχη, όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου, έχοντας πλήρη επίγνωση του ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΛΟΥ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ είναι ανοιχτή σε κάθε μορφής θετικής συνεργασίας με κάθε φορέα της Χαλκιδικής με κύριους αποδεκτές αυτής, τις τοπικές κοινωνίες, την Χαλκιδική, την Πατρίδα.


















https://warfareport.blogspot.com/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά