Φαρσέρ κάνει ανήθικες προτάσεις σε τηλεφωνήτριες της Αστυνομίας και του Στρατού


Στο πόδι βρίσκονται τα στρατόπεδα και οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ρόδου, καθώς ένας φαρσέρ, καλεί καθημερινά και κάνει ανήθικες προτάσεις σε όποιον απαντήσει. Αν και κατά βάση οι υπηρεσίες έχουν γυναίκες τηλεφωνήτριες, ο φαρσέρ δεν υπολογίζει φύλλο και αρχίζει τα σεξουαλικά σχόλια σε όποιον απαντήσει!

Δεν διστάζει μάλιστα να καλέσει και σε στρατόπεδα όπου βρίσκει ευκαιρία και παρενοχλεί τους στρατιώτες που έχουν υπηρεσία.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου έχουν διαπιστώσει ότι οι ενοχλητικές κλήσεις προέρχονται από συγκεκριμένο αριθμό σταθερού τηλεφώνου, ο οποίος ανήκει σε άνδρα με ανάλογο παρελθόν, καθώς είχε εντοπιστεί πριν από λίγα χρόνια να επαναλαμβάνει τέτοιου είδους φάρσες αλλά την γλύτωσε με απλές συστάσεις.

newsbreak
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά