Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) στην πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π. 
Εφ Λγός (ΕΔ) κ. Καρυώτης Γεώργιος συναντήθηκε με τον Εξοχότατο Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Dusan Spasojevic και συζήτησαν σε εγκάρδιο  κλίμα. 
Ο κ. Καρυώτης πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα και ένα καλάθι με κρασιά από τον μεγαλύτερο αμπελώνα των Βαλκανίων (Νεμέας), και τον ενημέρωσε για την πρόσφατη αδελφοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο Νις μεταξύ του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) και των Εφέδρων της 63ης Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών της Σερβίας.
Τον επικείμενο προγραμματισμό εκδηλώσεων αλλά και άλλων δραστηριοτήτων  μεταξύ των δύο Συλλόγων για το νέο έτος σε Σερβία και Ελλάδα στα πλαίσια της Ελληνοσερβικής φιλίας και προσκάλεσε τον κ. Πρέσβη να επισκεφθεί την Κόρινθο και την Πελοπόννησο γενικότερα. 
Ο Πρέσβης κ. Spasojevic ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τα δώρα που του έγιναν και υποσχέθηκε πως θα είναι δίπλα στον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) με όλες τις δυνάμεις του για να συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε τον Οκτώβριο στο Νις.
Ο ίδιος πάντα επικροτεί τέτοιες προσπάθειες και ευελπιστεί σύντομα να επισκεφθεί τον Σύλλογο στην Πελοπόννησο άμεσα.Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά