Υ.Ε.Θ.Α.: Εξετάζεται το θέμα της αποκατάστασης των στελεχών ΑΣΣΥ

Υ.Ε.Θ.Α.: Εξετάζεται το θέμα της αποκατάστασης των στελεχών ΑΣΣΥ
Η πρότασή μας για την αποκατάσταση των εξ ΑΣΣΥ αξιωματικών, όπως διατυπώθηκε στο υπ΄ αριθμ. πρωτ. 388/2019 έγγραφό μας (δείτε εδώ) και κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων, με τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από το ΚΚΕ (δείτε εδώ) και τη βουλεύτρια Μαγνησίας της ΝΔ κα Ζέττα Μακρή (δείτε εδώ), εξετάζεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως διαβεβαίωσε ο ΥΕΘΑ, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος:
Σε απάντηση σχετικής Ερώτησης με θέμα «Αποκατάσταση ιεραρχικής ομαλότητας για Αξιωματικούς αποφοίτους ΑΣΣΥ κρινόμενων κατά το Ν. 2439/1996» σας γνωρίζω ότι, κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο, μεταξύ άλλων, και το ζήτημα που τίθεται στην Ερώτηση σας είναι υπό εξέταση. 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά