"Ανοικτά Στρατόπεδα" την Ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάστηκε με λαμπρότητα σε όλη την επικράτεια, η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η εορτή καθιερώθηκε από την Ελληνική πολιτεία, ανήμερα της «Υπερμάχου Στρατηγού», προστάτιδα όλων των Ενόπλων Δυνάμεων, για να τιμηθεί και να υπομνησθεί η προσφορά τους προς το Έθνος, τόσο σε περιόδο πολέμου, όσο και σε περιόδο ειρήνης.
Στο πλαίσιο αυτό το Γενικό Επιτελείο Στρατού με την δράση «Ανοιχτά Στρατόπεδα», έδωσε πρόσβαση σε 31 στρατιωτικούς χώρους, προκειμένου να τα επισκεφθούν πολίτες και να γνωρίσουν από κοντά το έμψυχο δυναμικό καθώς και τα οπλικά συστήματα του Στρατού Ξηράς που διασφαλίζουν την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας. Το μέγεθος της προσέλευσης και το ενδιαφέρον του κόσμου, για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες, προς το κυριότερο πυλώνα ασφαλείας της πατρίδας μας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά