Κ. Μητσοτάκης: "Αυτή η αναβάθμιση μπορεί να δώσει περαιτέρω ώθηση στην ελληνική αμυντική βιομηχανία"

© Παρέχεται από: Capital.grΣε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και δύο ώρες η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στους υπουργούς του για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση θα έχει ψηφίσει σχεδόν 30 νομοσχέδια μέχρι το τέλος του έτους.
Όσον αφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι η αναβάθμιση του υφιστάμενου υλικού και μετά η προμήθεια νέων. "Αυτή η αναβάθμιση μπορεί να δώσει περαιτέρω ώθηση στην ελληνική αμυντική βιομηχανία", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται να κατατεθεί σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται η αναβάθμιση των F16 και των Mirage και οι παροχές επιπλέον υλικών που συνδέονται με τις παλαιές συμβάσεις των F16.
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά