Προβλήματα σε άδειες και απαλλαγές στην 71 αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία




Όπως μας ανέφεραν στελέχη που υπηρετούν στην Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία στο Κιλκίς εδώ και καιρό γίνονται αδικίες σε άδειες και απαλλαγές .

Κόβονται απαλλαγές ή συσσωρεύονται και οι άδειες οι κανονικές που δίνονται , δεν ξεκινούν οι 5 μερες από Δευτέρα αλλά από Παρασκευή για να πέφτουν σε Σαββατοκύριακα.

Επίσης οι απαλλαγές δίνονται σε μέρες αργίας κλπ.

Ένα άλλο μεγάλο  θέμα είναι αυτό της μοριοδότησης κατά το οποίο οι ντόπιοι που έχουν σπίτι να μην φεύγουν από τον τόπο τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να έρθουν άλλοι.

Τα στελέχη παρακαλούν στο ΓΕΣ να σκύψει στα προβλήματα αυτά που τους απασχολούν και νιώθουν εγκλωβισμένοι σε αυτές τις καταστάσεις .
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά