Εγκαίνια νέων τμημάτων στο 424-Αιμοδοσίας και Πυρηνικής Ιατρικής

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, τα εγκαίνια των νέων τμημάτων Αιμοδοσίας και Πυρηνικής Φυσικής στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ).
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής του Γ΄ΣΣ/ΝRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας, ο Διοικητής του 424 ΓΣΝΕ Ταξίαρχος Μιχαήλ Ιωσηφίδης, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάρας, αντιπροσωπεία στελεχών καθώς και πλήθος κόσμου.
Ο Αρχηγός, στον χαιρετισμό που απεύθυνε, τόνισε τη σημασία που έχουν τα νέα τμήματα, την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των υγειονομικών υπηρεσιών που προσφέρονται στα στελέχη και την ακατάπαυστη προσπάθεια διατήρησής τους σε υψηλό επίπεδο. Τέλος συνεχάρη το προσωπικό για την άριστη παρουσία του, το υψηλό επαγγελματικό και επιστημονικό υπόβαθρο, καθώς και την συνεχή προσφορά του στην φροντίδα των στελεχών και των οικογενειών τους.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά