Π.Ο.Ε.Σ. νυκτερινά - Την 2.12.2019 τελικά η εκδίκαση στο ΣτΕ

Π.Ο.Ε.Σ. νυκτερινά - Την 2.12.2019 τελικά η εκδίκαση στο ΣτΕ
Μετά την 2η αναβολή (δείτε εδώ) η εκδικασθείσα κατά τη σημερινή δικάσιμο , ενώπιον του Στ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), συζήτηση της προσφυγής για την αδράνεια της Διοίκησης (Υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας) περί έκδοσης της κοινής υπουργικής απόφασης για τον καθορισμό των όρων και προϋποθέσεων αποζημίωσης της νυκτερινής εργασίας μας, αναβάλλεται για 3η φορά.
Ευτυχώς η εκδίκαση προσδιορίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ήτοι για την 2.12.2019, οπότε αναμένουμε μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να έχει συμμορφωθεί το Δημόσιο και να έχει προβεί στην έκδοση της ως άνω απόφασης. 
Π.Ο.Ε.Σ. νυκτερινά - Την 2.12.2019 τελικά η εκδίκαση στο ΣτΕ


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Και μετά την τρίτη εκδίκαση που είναι σίγουρη τι γίνεται;
    Όλα τα θέματα πάνε από αναβολή σε αναβολή γιατί άραγε και μέχρι πότε;
    Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά