Ο Τχης εα Γιώργος Πραχαλιάς υπεύθυνος για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό του Δήμου Τρίπολης για το «Τρίπολη 2021»


  •  
Ο δήμαρχος Τρίπολης ορίζει τον κ. Πραχαλιά Γεώργιο του Θεοδώρου άμισθο σύμβουλο του Δημάρχου υπεύθυνο για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό- “Τρίπολη 2021”.

Η θέση αυτή είναι άτυπη και δεν εντάσσεται ούτε εμπίπτει στις θέσεις ειδικών συμβούλων ή ειδικών συνεργατών ή επιστημονικών συνεργατών του Δήμου Τρίπολης.
Ο ανωτέρω ορισθείς θα συνδράμει εθελοντικά και αμισθί αποκλειστικά για το σκοπό (ad hoc) προετοιμασίας του Δήμου Τρίπολης για τα διακοσάχρονα της Εθνεγερσίας του 1821 και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που άρχεται από τον ορισμό του και λήγει με την ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού- “Τρίπολη 2021”.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά