Λάρισα: Πώς ένας στρατιωτικός έλαβε επιστροφή 1400 ευρώ – Ο άνθρωπος “κλειδί” που τον βοήθησεΤη δικαίωση της… φορολογικής του περιπέτειας αποτυπώνει μέσα από μία ευχαριστήρια επιστολή ο Λαρισαίος αρχιολοχίας κ. Ιωάννης Πελεκάνος, ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει το οικογενειακό επίδομα που δικαιούνταν, λόγω των αναδρομικών του.


Πολύτιμος βοηθός του, ένας Λοχαγός, ο κ. Ηλίας Νατσιούλας που με τις οδηγίες του, κατάφερε να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Πελεκάνου όπως δημοσιεύθηκε στο stratiotikos.gr: “Με την παρούσα δημοσίευσή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς μου τον Λοχαγό ε.α (Ο) Ηλία Νατσιούλα που άμεσα ανταποκρίθηκε στο πρόβλημα μου που λόγω των αναδρομικών εδώ και μήνες δεν μου εγκρίνονταν τα χρήματα από το οικογενειακό επίδομα (Α21). Με τις οδηγίες του, τις πολύτιμες συμβουλές και τις ενέργειες που έγιναν καταβλήθηκαν χτες τα χρήματα του Οικογενειακού επιδόματος (Α21), χρήματα απαραίτητα για μια 5μελη οικογένεια.

Ποια ήταν η βοήθεια του Λγόυ ε.α (Ο) Ηλία Νατσιούλα


Λογω των αναδρομικών ο Αλχίας ξεπέρασε το όριο που δικαιούνταν να πάρει το οικογενειακό επίδομα.
Όμως τα αναδρομικά με νόμο εξαιρέθηκαν από την προσμέτρηση εισοδήματος.
Για να αφαιρεθούν όμως και καθώς έτρεχαν οι φορολογικές δηλώσεις έπρεπε τα στελέχη να κάνουν τροποποιητική στο Ε1 απλά να υποβληθεί.
Και εν συνεχεία να ακυρώσουν την αίτηση του Α21 κ να κάνουν νέα ώστε το σύστημα στο Α21 να αφαίρεση τα αναδρομικά.
Ήραν το κομμάτι, αλλά πολλοί λογιστές δεν το γνωρίζουν.
Πρώτη φορά έγινε με τα αναδρομικά.

Tο ποσό του δικαιώθηκε ήταν περίπου 1400 ευρώ.”

onlarissa
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά