Αναγνώστης: ΕΠΟΠ χαρακτηρίζει ελαφράς, χωρισμένους, ΑΜΕΑ ως παράσιτα



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Δυστυχώς τις τελευταίες ώρες ήρθαμε αντιμέτωποι, με ένα σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από συνάδελφο ΕΠ.ΟΠ. που μόνο συνάδελφος δεν είναι!!!
Το σχόλιο το βλέπετε πιο κάτω, στο οποίο αναφέρεται στους συναδέλφους του, που χτυπήθηκαν από την μοίρα σαν παράσιτα!!!
Παράσιτο κάποιος που για θέμα υγείας είναι ελαφράς??Ο γονιος ή ο σύζυγός που παλεύει να κρατήσει μία οικογένεια ολόκληρη, το πρωί στην Υπηρεσία και το μεσημέρι στο σπίτι να δίνει τον αγώνα του σαν γονιός ή σύζυγός ΑμΕΑ!!!Ο γονιός που παλεύει μόνος του να μεγαλώσει τα παιδιά τού σαν σωστούς ανθρώπους, που εκτός από γονιός είναι και στρατιωτικός αλλά και πατέρα και μητέρα στο σπίτι,επειδή ήταν άτυχος ή άτυχη στον έγγαμο βίο!!
Όλα αυτά τα παράσιτα εκτός από τον αγώνα που δίνουν καθημερινώς στο σπίτι, πρέπει καθημερινά να αποδεικνύουν σε όλους τους συναδέλφους τους, ότι έχουν πρόβλημα υγείας ή κοινωνικό γι'αυτό διέπονται από διαφορετικό καθεστώς ,όπως έχει ορίσει το ΥΠΕΘΑ, δυστυχώς ακόμη και τώρα συνεχίζουν Δκτες μονάδων ή Σχηματισμών να χρησιμοποιούν τα εν λόγω στελέχη όπως θέλουν, παρόλο τα προβλήματα τα οποία έχουν, τα οποία είναι γνωστά στην Υπηρεσία. 
Βέβαια το αστείο της υπόθεσης είναι ότι και ο ίδιος θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι ευνοημενος από την υπηρεσία, διότι μετά από την Κύπρο τον πήγε στην Σαμοθράκη για να μπορέσει μετά να μετατεθεί σε Φρουρά της επιλογής τού!!!Και μία συμβουλή προς τον στρατιωτικό και συνάνθρωπο:Καλό θα ήταν πριν γράψεις κάτι να βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλό σού,διότι τα γραπτά μένουν!! Κατά καιρούς μαθαίνουμε ποινές από τα Επιτελεία σε διάφορα σχόλια ή αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, άραγε θα γίνει και τώρα μία τέτοια κίνηση από τον ΑΓΕΣ κ.Καμπα σε ένα τέτοιο αντισυναδελφικο και ρατσιστικό σχόλιο????


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά