Σύσκεψη για το Σώμα Υπαξιωματικών

Σύσκεψη για το Σώμα Υπαξιωματικών
ΘΕΜΑ : Σύσκεψη για το Σώμα Υπαξιωματικών
α. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 166/21.8.2019 έγγραφό μας
β. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 78/09.7.2019 έγγραφό μας
γ. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 191/28.8.2019 έγγραφό μας
Αξιότιμε κε Υπουργέ.
Με το σχετικό (α) έγγραφό μας και μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων, αναφορικά με το κυοφορούμενο Σώμα Υπαξιωματικών, σας ζητήσαμε τη συγκρότηση διακλαδικής επιτροπής με τη συμμετοχή και εκπροσώπου της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου, μετά από αναζήτηση μοντέλων από Ευρωπαϊκές Ένοπλες Δυνάμεις και τις επικρατούσες στη Χώρα μας συνθήκες και δεδομένα, να καταλήξει σε συμπέρασμα το οποίο να είναι το εφαλτήριο για οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση και υλοποίηση.
Αντιπαρερχόμενοι του γεγονότος ότι μέχρι και σήμερα δεν μας έχετε απαντήσει (είτε θετικά είτε αρνητικά) επί του σχετικού (α), αλλά ούτε και επί των (β) και (γ) ομοίων, πληροφορηθήκαμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 φέρεται να συγκαλείτε σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων, που ήδη έχουν ταχθεί υπέρ του Σώματος Υπαξιωματικών, με τη συρρίκνωση της βαθμολογικής τους εξέλιξης (εξέλιξη μέχρι το βαθμού του Ανθυπασπιστού, τουλάχιστον έτσι όπως δημοσιοποιήθηκε από το δικό σας έγγραφο, με το οποίο ζητήσατε τις απόψεις των Γενικών Επιτελείων, με εξ υπαρχής δεδομένη την αυτή βαθμολογική εξέλιξη).
Θεωρώντας ότι σε οποιαδήποτε σύσκεψη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων που εκ των προτέρων συμφωνούν με την άποψη του συγκαλούντος, το αποτέλεσμα είναι ήδη προκαθορισμένο και τετελεσμένο και καθόσον η Ομοσπονδία μας και εξ όσων γνωρίζουμε και λοιποί φορείς που εκπροσωπούν συμφέροντα αποφοίτων παραγωγικών σχολών Υπαξιωματικών δεν κλήθηκαν στην ανωτέρω σύσκεψη, εφόσον τούτη λάβει χώρα, θα παρακαλούσαμε και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας γνωστοποιήσετε, με το πέρας της, ποιοι παρευρέθηκαν, τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Ο κ. ΥΕΘΑ και οι Σύλλογοι/Σύνδεσμοι αποφοίτων παραγωγικών σχολών Υπαξιωματικών, προς τους οποίους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για την ενημέρωσή τους.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά