Το NRDC-GR HQ στο Λεωνίδας Τρόπαιο

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2019, το προσωπικό του ΝΑΤΟ Rapid Deployable Corps - Ελλάδα (NRDC-GR HQ) είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην πορεία της τιμής "Leonidas Trophy", 25 χιλιομέτρων αγώνα στη μνήμη του Σπάρτη Βασιλιά Λεωνίδα και των συνοδών του και πέθαναν μαζί στη μάχη των Θερμοπυλών.
Το σημείο εκκίνησης του αγώνα ήταν το χωριό Ελευθεροχώρι, στο όρος Καλλίδρομο. Η διαδρομή πεζοπορίας στο δάσος κατέληξε στο Μνημείο του Λεωνίδα, στις Θερμοπύλες. Η πολυεθνική ομάδα του προσωπικού της NRDC-GR της Ιταλίας, της Ισπανίας, των ΗΠΑ και της Ελλάδας συμμετείχε στην κούρσα των τρόπαιων, υποδηλώνοντας για άλλη μια φορά το εξαιρετικό πνεύμα του Σώματος, καθώς και την ενέργεια και τους δυναμικούς χαρακτήρες των μελών της.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά