Εκδηλώσεις στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών




Το Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο των εορτασμών για τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2019, υπό τον γενικό τίτλο «Τέχνες & Ψυχαγωγία-Αναζητώντας τον ελεύθερο χρόνο», συμμετέχει το τριήμερο 27 έως και 29 Σεπτεμβρίου 2019, με δράσεις που αφορούν στις μορφές τέχνης και ψυχαγωγίας που εμφανίστηκαν στις πολεμικές περιόδους 1912-1940.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
Θεματική έκθεση με ψηφιακά και φυσικά υλικά από τις συλλογές του Πολεμικού Μουσείου.
Θεματική ξενάγηση σε επιλεγμένο υλικό στον εκθεσιακό χώρο σε έργα του Αλεξανδράκη, της Καραβία, του Πολενάκη και άλλων καλλιτεχνών, τα οποία αφορούν στις πολεμικές περιόδους 1912 έως 1940.
Εκπαιδευτική-Βιωματική δράση σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες.
Θα πραγματοποιηθούν τέσσερις οργανωμένες περιηγήσεις στην ελληνική γλώσσα στις 11:00, 13:00, 15:00 και 17:00 και δύο στην αγγλική γλώσσα στις 12:00 και 16:00.
Η είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη.
Υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης στο PolisPark με την προμήθεια εκπτωτικού κουπονιού, το οποίο θα παραλάβετε κατά την είσοδό σας στο Μουσείο.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά