ΠΟΜΕΝΣ: Κινήσεις Στρατιωτικού προσωπικού
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Σας γνωρίζουμε ότι με έγγραφο του ΓΕΣ υπενθυμίζεται η εφαρμογή των διατάξεων για τις  αυθημερόν μετακινήσεις, του στρατιωτικού προσωπικού που μετακινείται σε απόσταση από 60χλμ και άνω από την έδρα της υπαγόμενης Μονάδας – Υπηρεσίας του, αποζημίωση η οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν καταβάλλονταν μέχρι σήμερα στο στρατιωτικό προσωπικό και δεν εφαρμόζονταν, η νόμιμη διαδικασία για την έγκριση της κίνησης και την έγκαιρη έκδοση των σχετικών Φύλλων Πορείας.
Η παραπάνω απόφαση του Επιτελείου, αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της Ομοσπονδίας και ειδικότερα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (ΕΣΠΕΕΡ), η οποία με έγγραφο της είχε αναδείξει πολύ έγκαιρα και εύστοχα το ανωτέρω πρόβλημα, δικαιώνοντας έτσι τόσο το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου όσο και τους συναδέλφους τους σε πολλά μέρη της επικράτειας, οι οποίοι στερούνταν της ανωτέρω πρόβλεψης.
Υπενθυμίζετε ότι από 1η Ιουλίου 2019, οι αποζημιώσεις μετακινήσεων του στρατιωτικού προσωπικού καθορίζονται από τον Ν. 4336/2015, όπως έχει ενημερώσει πρόσφατα η ΠΟΜΕΝΣ.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά