Δεν δέχονται τις στρατιωτικές ταυτότητες για έκδοση διβατηρίουΑναγνώστης μας έστειλε μήνυμα για το πρόβλημα που αντιμετώπισε :


ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ??
Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου για την έκδοση Διαβατηρίων με πληροφόρησαν ότι μπορεί και να μην δεχθούν την Στρατ. Ταυτότητά μου.
Αναρωτιέμαι: Ο κάθε υπάλληλος ή στέλεχος μπορεί να αμφισβητεί επίσημα κρατικά έγγραφα ταυτοποίησης; Οι υπηρεσίες κάθε υπουργείου μπορούν να αμφισβητούν άλλο υπουργείο;
Είμαστε ήσυχοι ότι μας έχουν εφοδιάσει με τα απαραίτητα νόμιμα παραστατικά και βρισκόμαστε έκπληκτοι όταν η ίδια η αστυνομική υπηρεσία μπορεί και να τα αμφισβητήσει.
Τελικά τι ισχύει;;
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

 1. Οι "αστυνομικοι" της περιπτωσης σου, προφανως ειναι:
  α. Ανεκπαιδευτοι (αφου ουδεις, απο τη σχολης τους μεχρι κ την υπηρεσια τους, δεν φροντισε να τους εκπαιδευσει στο να ειναι αριστοι στα καθηκοντα τους)
  β. Ασχετοι (αφου ουδεις μεριμνησε να τους εμφυσησει το αισθημα ευθυνης και επαγγελματισμου)
  γ. Αδιαφοροι (αφου ουδεις προισταμενος τους εχει προβει στον ελεγχο αποδοσης στα καθηκοντα τους)
  δ. Επικινδυνοι (αφου ουδεις προισταμενος τους, μεριμνησε να τους φιλτραρει και να τους αποβαλει απο την συγκεκριμενη υπηρεισα)
  Δεν φταινε ομως εκεινοι.
  Αυτο νομισαν, αυτο φανταστικαν, αυτο θεωρησαν (δεν χρησιμοποιουνται τυχαια τα επιθετα), αυτο εκαναν.
  Ακομη μια αποδειξη (αν ισχυει) οτι η Ελλαδα ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ>>

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά