ΤΑ 60ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η 130 ΣΜ

ΤΑ 60ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η 130 ΣΜ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΖΕΥΣ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ
60 χρόνια μετά τη σύσταση της Μονάδας μας, γιορτάζουμε στην 130 Σμηναρχία Μάχης.
Γιορτάζουμε και τιμάμε τον κόπο των ανθρώπων που πέρασαν από εδώ και δούλεψαν για να στηθεί αυτό το αεροδρόμιο.
Γιορτάζουμε συνάμα τις όμορφες στιγμές που εμείς οι μη Λημνιοί ζήσαμε και ζούμε σε τούτο τον τόπο, τους ανθρώπους που γνωρίσαμε, τις φιλίες που κάναμε, τα τραγούδια και τους χορούς που χορέψαμε μαζί σας.
Κι όλα αυτά, χωρίς να ξεχνάμε ότι το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα, το χρέος μας απέναντί σας, παραμένει αμείωτο. Ένα χρέος που θέλει τον αεροπόρο να δίνει την καθημερινή του μάχη πάνω από το νησί αντιμετωπίζοντας τις τουρκικές προκλήσεις, να συνδράμει κάθε κάτοικο που έχει την ανάγκη αεροδιακομιδής, να συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στις έκτακτες καταστάσεις του νησιού, να κρατά το αεροδρόμιο ανοικτό ακόμη και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στους φορείς του τόπου και τους αναξιοπαθούντες.
Γιορτάζουμε, μα όχι μόνοι μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι γιορτάζετε και σεις. Γιορτάζετε μαζί μας, γιατί αυτό που καθημερινά εκπέμπετε είναι η αναγνώριση και η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε.
Εμείς απ’ την πλευρά μας έχουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σας καλέσουμε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Ρωμέικο Γιαλό (έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου) στις 16.45 – 17.30 για να απολαύσετε την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων ΖΕΥΣ (F-16) και στις 18.00 – 21.00 στο κινηματοθέατρο «ΜΑΡΟΥΛΑ» για μία ιστορική οπτικοακουστική αναδρομή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Λήμνο, υποσχόμενοι ότι θα μένουμε πιστοί για άλλα τόσα χρόνια στον όρκο μας, να κρατάμε την 130 Σμηναρχία Μάχης ορθή, για το καλό της πατρίδας και του καθενός από σας ξεχωριστά


Ράδιο Λήμνος
.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά