«Έσκισε» τον ουρανό της Λήμνου η αεροπορική επίδειξη της 130 Σμηναρχία Μάχης! Κατέπληξαν οι χαμηλές πτήσεις και οι ελιγμοί!

Περήφανους μας έκανε για άλλη μια φορά η ομάδα επιδείξεων!
Κατέπληξαν οι χαμηλές πτήσεις και οι ελιγμοί
Η αεροπορική επίδειξη στέφθηκε με ακρίβεια, επιτυχία και προκάλεσε τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα μικρών και μεγάλων στο Ρωμέικο Γιαλό στη Μύρινα!
60 χρόνια μετά τη σύσταση της Μονάδας, γιόρτασαν η 130 Σμηναρχία Μάχης σήμερα με μια εκπληκτική Αεροπορική Επίδειξη ΖΕΥΣ (F-16) για όλους τους Λημνιούς και όχι μόνο, στο Ρωμέικο Γιαλό.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στο κάλεσμά τους:
Γιορτάζουμε και τιμάμε τον κόπο των ανθρώπων που πέρασαν από εδώ και δούλεψαν για να στηθεί αυτό το αεροδρόμιο.
Γιορτάζουμε συνάμα τις όμορφες στιγμές που εμείς οι μη Λημνιοί ζήσαμε και ζούμε σε τούτο τον τόπο, τους ανθρώπους που γνωρίσαμε, τις φιλίες που κάναμε, τα τραγούδια και τους χορούς που χορέψαμε μαζί σας.
Κι όλα αυτά, χωρίς να ξεχνάμε ότι το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα, το χρέος μας απέναντί σας, παραμένει αμείωτο. Ένα χρέος που θέλει τον αεροπόρο να δίνει την καθημερινή του μάχη πάνω από το νησί αντιμετωπίζοντας τις τουρκικές προκλήσεις, να συνδράμει κάθε κάτοικο που έχει την ανάγκη αεροδιακομιδής, να συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στις έκτακτες καταστάσεις του νησιού, να κρατά το αεροδρόμιο ανοικτό ακόμη και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στους φορείς του τόπου και τους αναξιοπαθούντες.
Η εκδήλωση – γιορτή της 130 Σμηναρχίας συνεχίζεται στις 18.00 – 21.00 στο κινηματοθέατρο «ΜΑΡΟΥΛΑ» για μία ιστορική οπτικοακουστική αναδρομή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Λήμνο, υποσχόμενοι ότι θα μείνουν πιστοί για άλλα τόσα χρόνια στον όρκο τους, να κρατάμε την 130 Σμηναρχία Μάχης ορθή, για το καλό της πατρίδας και του καθενός από σας ξεχωριστά.
 
Βίντεο- φωτο- ρεπορταζ: Βασίλης Κρέτσης
Σύνταξη Νατάσα Ταραράκη
limnosreport
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά