Σαντορίνη: 10.000 - 15.000 ευρώ έκαναν «φτερά» από Κέντρο της Πολεμικής Αεροπορίας

Ελλάδα 
Περίπου 10.000 – 15.000 ευρώ έκαναν «φτερά» από το Κέντρο Ετοιμότητας και Διασποράς της Πoλεμικής Αεροπορίας στη Σαντορίνη.
Όπως διαπιστώθηκε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα τέλη Αυγούστου, έλειπαν περίπου 60.000 ευρώ. Άμεσα έγινε νέος έλεγχος από τις υπόλοιπες οικονομικές υπηρεσίες του υπουργείου Άμυνας και βρέθηκαν τα 45.000 ευρώ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Open.

Η Πολεμική Αεροπορία έχει διατάξει διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για να διαπιστωθεί πού πήγαν τα χρήματα.

Σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σημειώνει ότι «κατόπιν ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην Οικονομική Υπηρεσία του Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας (ΚΕΔΑ) Σαντορίνης, διαπιστώθηκαν οικονομικές παρατηρήσεις.

Για τη διερεύνηση των παραπάνω βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ). Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί οι οικονομικές υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για ενέργειες αρμοδιότητάς τους και έχουν ληφθεί διοικητικά μέτρα για το εμπλεκόμενο προσωπικό».
Σαντορίνη: 10.000 - 15.000 ευρώ έκαναν «φτερά» από Κέντρο της Πολεμικής Αεροπορίας -1
cnn.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά