Το “Οδοιπορικό Μουσικών Εκδηλώσεων”από το Δ’ Σώμα Στρατού

Το “Οδοιπορικό Μουσικών Εκδηλώσεων” σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο από το Δ’ Σώμα ΣτρατούΤο Δ΄ Σώμα Στρατού, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ξάνθης,  διοργανώνει με όλες τις Στρατιωτικές Μουσικές των Σχηματισμών του, καλοκαιρινές μουσικές εκδηλώσεις σε όλη τη Θράκη με τίτλο «Οδοιπορικό Μουσικών Εκδηλώσεων Στην Θράκη».

Στην Αλεξανδρούπολη η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:30 στο χώρο μπροστά από το Νομαρχείο, σε συνεργασία με την ΠΕ Έβρου και το  Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Την Δευτέρα 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη εκδήλωση στο Κάστρο Διδυμοτείχου στις 20.30′ από την Στρατιωτική Μουσική της 16ης Μεραρχίας.
evros-news
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά