Έφυγε απο τη ζωή ο Γραμματέας της ΕΑΑΣ Κορινθίας Ταξχος (ΤΧ) Ατζέμης Άγγελος (ΣΣΕ '82)


Σας γνωρίζουμε ότι ο αγαπητός γραμματέας του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Κορινθίας, Ταξχος (ΤΧ-ε.α) Ατζέμης Άγγελος (ΣΣΕ '82), έφυγε από την ζωή νοσηλευόμενος στο ΝΙΜΤΣ, έπειτα από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο.
Ο Άγγελος γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1960 στην Αθήνα. Μετά την αποστρατεία του διέμεινε στο Περιγιάλι, Κορινθίας αλλά και στον Πειραιά. Ήταν παντρεμένος με την Ηρώ και είχε δύο παιδιά τον Γιώργο 30 ετών και την Μαρία 31 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 11:00 στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Περιγιάλι (Ρενιέρη 2 & Παλ. Εθνικής οδού Κορίνθου -Πατρών)
Ενημερώστε σας παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους που έχετε επαφή και δεν διαθέτουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη στην οικογένειά του.
Καλό παράδεισο αγαπητέ συμμαθητή, συνάδελφε και φίλε Άγγελε.
Ο Πρόεδρος και το ΤΣ Κορινθίας

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά