Για πρώτη φορά και εικονική ξενάγηση στο Θ/Κ «Γ. Αβέρωφ»




Ένα πρωτοποριακό όσο και εντυπωσιακό έργο ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Θ/Κ «Γ. Αβέρωφ». Μικροί και μεγάλοι θα έχουν πλέον την δυνατότητα να πάρουν μια «γεύση» από τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους της Ένδοξης Ναυαρχίδας Θ/Κ «Γ. Αβέρωφ» μέσω της εικονικής ξενάγησης.
Η εικονική ξενάγηση είναι μια σύνθεση πολλών φωτογραφιών οι οποίες με την κατάλληλη επεξεργασία και λογισμικό προσφέρουν μια πλήρη εμπειρία τρισδιάστατης διαδικτυακής περιήγησης στα «άδυτα» του πλοίου και της Ιστορίας του.
Με αυτή τη δράση, στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες από κάθε γωνιά του κόσμου να περιηγηθούν σε όλα τα διαμερίσματα του Εθνικού μας Κειμηλίου που αποτελούσε τεχνολογικό επίτευγμα για την εποχή του.
Η αναβάθμιση και η συντήρηση του Θωρηκτού συνεχίζεται… «μεθ΄ ορμής ακαθέκτου» από το πλήρωμα του Πλοίου.
Εμείς, ως Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε την πραγμάτωση ενός έργου που φέρνει τις εικόνες του ένδοξου "Γεώργιος Αβερωφ" σε κάθε ελληνική οικογένεια, όπου και αν αυτή ευρίσκεται, σε όλο τον κόσμο! Συνιστούμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του «Γ. Αβέρωφ» averof.mil.gr.
Για να περιηγηθείτε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο (link):

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά