Σενάρια για κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων τέλος από το νέο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο

ΤΩΡΑ - Σενάρια για κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων τέλος από το νέο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο

Του Ηλία Προύφα

''Συνέχεια και ομαλότητα'' στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από το νέο ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έβαλε οριστικά τέλος σε σενάρια που ελάχιστες φωνές διακινούσαν, για ενδεχόμενες έκτακτες κρίσεις, Αρχηγών Γενικών Επιτελείων στις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας με νόημα πως μέχρι νεοτέρας διαταγής, ισχύουν για όλα τα θέματα του Υπουργείου, οι διαταγές των προκατόχων του.



Να σημειώσουμε ότι όπως είχαμε γράψει, δεν είναι στις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, να προχωρήσει σε αλλαγές κάτι που θα λειτουργούσε αρνητικά στη λειτουργία και την εικόνα της νέας κυβέρνησης, η οποία πρεσβεύει ένα διαφορετικό ήθος.

Δείτε το βίντεο:







kranosgr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά