Εξοντώνουν σωματικά και ψυχικά τους στρατιωτικούς με διπλές υποχρεώσεις




Μόνο στην ειδικότητα τους δεν είναι οι στρατιωτικοί όταν τους ανατέθουν και άλλες δουλειές να κάνουν εκτός από αυτή που έχουν ως ειδικότητα.

Η έλλειψη προσωπικού δείχνει το σκληρό πρόσωπό της και εξοντώνει σωματικά και ψυχικά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Για μερικούς το ωράριο δεν ισχύει εφόσον αν δεν τελειώσουν μια δουλειά δε μπορούν να φύγουν για το σπίτι τους και πολλές φορές ψυχικά πιέζονται από Διοικητές οι οποίοι μπρος σε μια επιθεώρηση θα τους κάνουν να είναι μέρα νύχτα σε ένα στρατόπεδο για μέρες.

Το χειρότερο δε είναι όταν κάνουν όχι μόνο διπλές αλλά και τριπλές δουλειές για την υπηρεσία αφού δεν υπάρχει κάποιος να αναπληρώσει μια θέση οπότε τους αναθέτουν και των άλλων.

Το θέμα είναι τι προσωπικό θέλουμε γιατί κάποιες από αυτές είναι αιτίες για το ότι κάποιος φτάνει σε ψυχολογικό τέρμα και έχει ως επακόλουθο ακόμα και το χειρότερο σενάριο!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά