Νεκρός στρατιωτικός απο ηλεκτροπληξία




Νεκρός – πιθανότατα από ηλεκτροπληξία – εντοπίστηκε ο 46χρονος Α.Θ. από τη Ζαχάρω, κάτοικος Σπιάντζας, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην διασταύρωση Αεροδρομίου της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε στην άσφαλτο, από άνδρες της μεικτής περιπολίας του Κάμπου στις 23,55. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης όπου διαπιστώθηκε το θάνατός του.

Ο 46χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έκανε αφισοκόλληση για κάποια εκδήλωση όταν σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού χτυπήθηκε από το ρεύμα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

---


Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη θλίψη για το χαμό του 46χρονου Ανδρέα Θάνου, πρώην αρχιλοχία του Στρατού Ξηράς. Έχασε τη ζωή του τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στη διασταύρωση Αεροδρομίου στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, από ηλεκτροπληξία την ώρα που πήγαινε να τοποθετήσει μια αφίσα για κάποια εκδήλωση.

Ο Ανδρέας, αφήσε πίσω την οικογένειά του, τις τρεις κόρες του, τους γονείς και τα αδέρφια του. Η κηδεία του γίνεται σήμερα το απόγευμα στις 6.30 στον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων στην ιδιαίτερη πατρίδα του στον Κακόβατο.

Οι φίλοι του, οι δικοί του άνθρωποι θα τον θυμούνται πάντα ως τον “ψηλό”, τον καλόκαρδο υπαξιωματικό που είχε αποστρατευτεί από τη ΣΕΤΤΗΛ.

Ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή του συγκλονίζει καθώς, βοηθώντας στην αφισοκόλληση κάποιας εκδήλωσης, άγγιξε μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού στην εθνική οδό, που προφανώς είχε διαρροή ρεύματος και κεραυνοβολήθηκε από τα βόλτ…

Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η συνταντική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογενειά του





iliaslive
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά