Είδαν εκλογές οι Ενώσεις και άρχισαν να πιέζουν τους συναδέλφους τουςΕδώ βέβαια και ένα μήνα έχουν λυσσάξει να φορτώνονται καθημερινά στους συναδέλφους τους και έχουν κάνει τα στρατόπεδα εκλογικά κέντρα.

Καταγγελίες ήδη έχουν έρθει στα Στρατιωτικά θέματα για όλο αυτό που συμβαίνει, τις πιέσεις και άλλα πολλά.

<< Στήριξε εκείνον γιατί αν πάει Υπουργός ο τάδε θα μπορέσουμε....>>

Προσπαθούν και κάνουν τα πάντα για να ψηφιστούν κάποιοι βουλευτές στα μέρη τους.

Βέβαια από τη μισή Ελλάδα και κάτω γίνεται της κωλοτούμπας γιατί βλέπουν ότι χάνουν πολιτικό έδαφος οπότε άρχισαν να προσεγγίζουν κόμματα άλλα από τα πιστεύω τους.
Χωράει τελικά η πολιτική στις Ένοπλες Δυνάμεις;
Εννοείται αφού οι Ενώσεις έχουν γίνει στρατιωτάκια των πολιτικών... μέχρι και το <<βαθμό τους στερήθηκαν>>

Πανηγύρια θα δείτε αύριο βράδυ στις Ενώσεις αλλά το μυστικό που κυκλοφορεί στα κόμματα πλέον είναι ότι θα τους αδειάσουν την Δευτέρα το πρωί κιόλας!Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο Arcadiaspot.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου