Βγάζουν στρατιωτικούς απο μάχιμες θέσεις και τους βάζουν να ψωνίζουν πατάτες!



Γράφει η δημοσιογράφος Βάλια Αμπατζή


Εδώ και καιρό μπήκαμε στην διαδικασία σαν Στρατιωτικά θέματα να ρωτάμε και να παίρνουμε πληροφορίες από στρατιωτικούς μήπως και διασταυρώσουμε αυτό που δεν πιστεύαμε όταν μας το είπαν. Όχι ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν γίνονταν αλλά είπαμε μήπως και διορθωθεί .


Το ¨πατάτες¨ το βάλαμε έτσι, αλλά η αλήθεια είναι  και ψωμί , κρέας , λεμόνια και άλλα πολλά ότι δηλαδή χρειάζεται ένα ΚΑΑΥ (εμείς δεν θα το πούμε αποκατάστασης αλλά αναψυχής) για το μεσημεριανό φαγητό και την ταβέρνα το βράδυ.

Ποιος δίνει διαταγές να φεύγει προσωπικό από μάχιμες μονάδες (ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ) γιατί για να αναπληρωθεί η θέση του δεν υπάρχει προσωπικό και βάζουν κόσμο να ψωνίζει πατάτες, ντομάτες και ξέρω γω τι άλλο!!!

Μάλλον αυτό εννοούν όταν λένε ότι είναι έτοιμες οι Ένοπλες δυνάμεις.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά