Ο Χρήστος Μανωλάς πρώτος Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μετά την χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) υπό τη νέα κυβέρνηση αποφασίστηκε ο διορισμός του νέου αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά επίσης και για πρώτη φορά στην Ελλάδα η θέσπιση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC).
H πληροφορία έρχεται παρά την έντονη φημολογία για διορισμό στην θέση αυτή του στρατηγού ε.α. Μιχαήλ Κωσταράκου, τέως Α/ΓΕΕΘΑ και τέως πρόεδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, τελικά στην θέση αυτή διορίζεται ο στρατηγός ε.α. Χρήστος Μανωλάς, τέως Α/ΓΕΣ.
Ας σημειωθεί ότι κυβερνητική πηγή ανέφερε χθες ότι το όνομα του υποψηφίου που θα καταλάβει τη συγκεκριμένη θέση θα ανακοινωθεί μετά την διαδικασία επίσημης θερμοθέτησής της, κάτι που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
ptisidiastima
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά