Νίκος Παναγιωτόπουλος: Έχει ενεργοποιηθεί και ο μηχανισμός ενόπολων δυνάμεων για την Χαλκιδική






Για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε χθες τη νύχτα τη Χαλκιδική έχει ενεργοποιηθεί και ο μηχανισμός των ενόπλων δυνάμεων, όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Πέραν των ερευνών που διεξάγονται από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας για τον εντοπισμό ενός 62χρονου αλιέα, ο υπουργός δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να παράσχουν με συγκεκριμένο σχέδιο, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τις υπηρεσίες τους, όπου αυτό ζητηθεί.
Σε ό,τι αφορά ειδικότερα την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε λόγο για μεταφορά γεννητριών του Στρατού, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να προστατευτούν ευπαθή προϊόντα, μέχρι να επιτευχθεί η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Επίσης, όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μηχανήματα του Στρατού θα διατεθούν για την αποκατάσταση των ζημιών, που αφορούν κυρίως το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

tovima.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά