Πληρώνουν αδρά για την υγεία τους οι στρατιωτικοί- Δεν δικαιολογεί πια η υπηρεσία το μηχάνημα οξυγονου





Σύμφωνα με μηνύματα, τα οποία δεχθήκαμε, από ανθρώπους των ΕΔ συμβαίνει το εξής περιστατικό:

Πριν απο 5 χρόνια η υπηρεσία δικαιολογούσε την αγορά μηχανήματος οξυγόνου στο 100%, σε στελέχη τα οποία ειχαν πρόβλημα άπνοιας κατα τον ύπνο τους. 

Πληροφορίες απο στελέχη μας είπαν ότι το 2017 δικαιολογουσε μονο το 75% της αγοράς του. 
Εν έτη 2019 το συγκεκριμένο γεγονός δεν δικαιολογείται, και αυτο πάντα απο πληροφορίες που μας έχουν στείλει τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. 
Επιπρόσθετα, η οικονομική επιβάρυνση για τη συντήρηση αυτου του μηχανήματος καθε χρόνο ανέρχεται στο ποσό των 150€ τα οποια ουτε αυτά δικαιολογούνται. 

Άραγε έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν τα στελέχη που έχουν πρόβλημα υγείας και οικονομικό παράλληλα ή θα καταληξει να αγοράζουν μόνοι τους το μηχάνημα χάνοντας ετσι εναν ολόκληρο μισθό;
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά