Διαγραφή 57% οφειλής προς τράπεζα για Βολιώτη στρατιωτικό



Ελπίδες και για άλλους οφειλέτες που έχουν προσφύγει στον νόμο Κατσέλη για προστασία της πρώτης κατοικίας τους δίδει απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία διαγράφηκε ποσοστό 57% οφειλής Βολιώτη στρατιωτικού προς τράπεζα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος Ταυτότητα Δανειοληπτών Ταυτότητα Κεντρώων, «εκδόθηκε η με αριθμό 175 απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας, που διαγράφει κατά 57 % τα χρέη λοχαγού του ελληνικού Στρατού, με μηνιαίο μισθό 1.324 ευρώ και συνολικά χρέη προς την τράπεζα ύψους 142.300 ευρώ.
Συγκεκριμένα άλλα εισοδήματα της οικογενείας του είναι 2.000 ευρώ από μισθώματα που εισπράττει η σύζυγός του, διαθέτει διαμέρισμα στον Βόλο, αποθήκη και 50% επί ενός αυτοκινήτου, τα οποία η απόφαση τα εξαίρεσε από την εκποίηση και διέταξε την καταβολή συνολικά 61.800 ευρώ σε διάστημα 22 ετών …
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του λοχαγού ήταν από τα πιο βασικά στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσης» του Αρτέμη Σώρρα στην περιοχή του Βόλου και στις πρόσφατες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Δανειοληπτών Ταυτότητα Κεντρώων στη Μαγνησία».
Ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Μπαρτζώκης με δήλωσή του συγχαίρει τους Λαρισαίους ειρηνοδίκες, «που έσκυψαν πάνω στο πρόβλημα του στρατιωτικού μας και τον βοήθησαν να δει με αισιοδοξία την ζωή του και το παράδειγμά του οδηγεί και άλλους συνέλληνες στη χρήση του νόμου Κατσέλη».
e-thessalia

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά