Υπ. Άμυνας: 400 στα στρατιωτικά νοσοκομεία

401, ΓΣΝΑ, νοσοκομεία, προσλήψεις, ΝΙΜΙΤΣ, είσοδος

Τετρακόσιοι νέοι υπάλληλοι θα προσληφθούν στα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας.
Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνεται στο συνολικό των 2.000 θέσεων, κυρίως ΕΠ.ΟΠ., που ετοιμάζεται να προκηρύξει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι θα ζητηθούν νέοι υπάλληλοι τουλάχιστον 6 ειδικοτήτων:
  • Ιατροί
  • Νοσηλευτές
  • Εργοθεραπευτές
  • Λογοθεραπευτές
  • Ραδιοακτινολόγοι
  • Λοιπές παραϊατρικές ειδικότητες
Υπό συζήτηση είναι, εάν στις 400 θέσεις θα συμπεριληφθούν και ορισμένες που αφορούν σε διοικητικούς υπαλλήλους. Το θέμα θα αποσαφηνιστεί τις προσεχείς ημέρες. 
Οι νέες προσλήψεις "πατούν" στο άρθρο 56 του Νόμου 4407/2016, το οποίο αναφέρεται στην «κάλυψη έκτακτων και άμεσων αναγκών των στρατιωτικών νοσοκομείων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων».
Σημειώστε ότι το "Πεντάγωνο" προετοιμάζει με έντονους ρυθμούς την έκδοση προκηρύξεων για την άμεση ενίσχυση των τριών Όπλων. 
workenter
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά