Σχολείο Στρατηγικών Επικοινωνιών και Πληροφοριακών Επιχειρήσεων

   Την 17η Iουνίου 2019 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το Σχολείο Στρατηγικών Επικοινωνιών και Πληροφοριακών Επιχειρήσεων στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.
    Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 2 εβδομάδων, συμμετέχουν 23 σπουδαστές από 10 χώρες (Αρμενία, Ολλανδία, Ελλάδα, Η.Π.Α., Πακιστάν, Βόρεια Μακεδονία, Κίνα, Ινδία, Ιταλία και Πολωνία).
   Τον πολυεθνικό χαρακτήρα του σχολείου ενίσχυσε ιδιαίτερα η παρουσία  εξωτερικών εκπαιδευτών από το SHAPE, δομές του ΝΑΤΟ αλλά και της Ε.Ε.
   Οι σπουδαστές του Σχολείου, Έλληνες και Αλλοδαποί, προερχόμενοι από τις ΕΔ, κρατικές υπηρεσίες καθώς και ιδιώτες, θα παρακολουθήσουν 70 περιόδους θεωρητικών και πρακτικών αντικειμένων, κατά τις οποίες θα αναπτυχθούν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν τις Στρατηγικές Επικοινωνίες στα πρότυπα του ΝΑΤΟ.
   Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετάσχουν επιπλέον και σε μια σειρά πολιτιστικών δραστηριοτήτων, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.
   Το ΠΚΕΕΥΕ καλοσωρίζει τους σπουδαστές και τους εύχεται καλή εκπαίδευση.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά